Basın Bültenleri

Modern çalışma ortamları, yeni tasarımlar Officexpo'da

11/27/2012

Türkiye'de 3 milyar dolar pazar payına ulaşan ofis mobilyaları endüstrisi uluslararası pazarların alıcılarıyla 29 Ocak - 02 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek “Officexpo - Ofis Mobilyaları Fuarı”nda buluşacak. Ofis mobilyaları sektörünün yurt içi ve yurt dışı pazar payının artırılmasının amaçlandığı Officexpo, tasarım dünyasının yaratıcı fikirlerinin buluştuğu bir platform olarak da öne çıkacak.


Ofis mobilyalarında en son yeniliklerin sergileneceği 4.Ofis Mobilyaları Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından CNR Ekspo Fuarcılık tarafından OMSİAD(Ofis Mobilyaları Sanayici ve İş adamları Derneği), FEMB(Avrupa Ofis Mobilyacıları Derneği) ve KOSGEB desteklerinde gerçekleştirilecek. Fuar her yıl büyüyen dinamik yapısı ve sergilenen ürün çeşitliliği ile dikkati çekiyor.


100'ün üzerinde marka Officexpo'da

Officexpo 2013, çalışma alanlarında yeni jenerasyon ürünlerin kullanımı bu yöndeki yeni akımlara da ev sahipliği yapıyor. Katılımcı ve ziyaretçiler arasında anlaşmalara olanak tanıyacak fuara Ersa, Madeş, Atagür, Casella, Goldsit, Rapido, Panelkon ve Özlem Çelik'in de aralarında bulunduğu 100'ün üzerinde marka katılıyor.


Avrupa, Orta Doğu ve Rusya'dan çok sayıda alıcı gelecek

20 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda düzenlenecek etkinlikler, firmalar ve genç tasarımcıların diyaloğuna da hız kazandıracak. Fuara Rusya, İran, Irak, Kazakistan, Suudi Arabistan, Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika ve Lübnan'ın aralarında yer aldığı çok sayıda ülkeden alıcı grupları ziyaret edecek.


Üreticiler ve tasarımcılar aynı çatı altında buluşuyor

Fuarda, geçen yıl gerçekleştirilen Safari Masası ve Tasarım Meydanı etkinlikleri bu yıl da farklı konuları ve konuklarıyla izleyicilerle buluşacak. Etkinliklerde sektör - üniversite iş birliği öne çıkarılacak ve ofis mobilyasında tasarımın önemi vurgulanacak. Endüstriyel Tasarımcı Sezgin Akan’ın konsept danışmanlığında devam edecek aktiviteler kapsamında ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 4.sınıf öğrencilerinin tasarladığı İnternet Noktaları için Mobilya Projesi’nin prototipleri üreticilerin ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Modüler ofis mobilyaları, çalışma grupları, oturma grupları, toplantı grupları, anahtar teslimi proje, mobilya ve donanımları ile proje taahhüt hizmetleri Officexpo'nun ürün gruplarından bazılarını oluşturuyor.


4.Ofis Mobilyaları Fuarı, 29 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında 10.00-19.00 saatleri aralığında ziyaret edilebilecek.